2015-06-14 Hvede med hyldeblomst
3000 g CM Pilsner (3-5 EBC)
3000 g CM Wheat Blanc (3,5-5 EBC)
30 g Hersbrucker Pellets 6% (60 min)
20 g Citronskaller
100 g Hyldeblomst
WLP-400 (Hoegaarden) gær
For omk. 20 l færdig bryg.
OG: 1056
FG: 1006
ABV: 6,6 %
Skema:
65c: 60 min
72c: 20 min
78c: 1 min
Derefter koge i 60 min
Fermenteret i 84 dage!
Bruger du friske eller tørrede citronskaller og hyldeblomster?
SvarSletJeg bruger helt friskplukket hyldeblomst fra Amager Fælled, så langt væk fra veje som overhovedet muligt, så jeg brygger kun hyldeblomstøl én gang om året. Det KAN fryses ned, hvis man tørrer det hurtigt først. Benytter også frisk og økologisk appelsin/citron skal.
SvarSlet