mandag den 29. april 2013
Bryg 9.2 - Saison
75% WEY Pilsner (3-4 EBC)
13% WEY Vienna (6,5 EBC)
6% CM Cara Ruby 50 EBC
6% Lys kandis
Styrian Golding 4,6% (90 min)
East Kent Golding 8,1% (15 min)
East Kent Golding 8,1% (5 min)
WLP-566 gær
Skema:
65c: 90 min
78c: 1 min
Derefter koge i 90 min
Brygdato: 2013-02-23
Flasket: 2013-05-09
Fermentering: 75 dage
Samme bryg som 9.1, dog er denne bryg IKKE opvarmet af varmebånd for at afprøve, om opvarmningen giver anderledes gærsmag - det skulle give mere frugt.
OG: 1068
FG: 1002
ABV: 8,8 %
Farve EBU: 14
IBU: 23
Etiketter:
10H Saison,
8-9%
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar