mandag den 29. april 2013

Bryg 9.2 - Saison


75% WEY Pilsner (3-4 EBC)
13% WEY Vienna (6,5 EBC)
 6% CM Cara Ruby 50 EBC
 6% Lys kandis

Styrian Golding 4,6% (90 min)
East Kent Golding 8,1%  (15 min)
East Kent Golding 8,1%  (5 min)

WLP-566 gær

Skema:
65c: 90 min
78c: 1 min
Derefter koge i 90 min

Brygdato: 2013-02-23
Flasket: 2013-05-09
Fermentering: 75 dage

Samme bryg som 9.1, dog er denne bryg IKKE opvarmet af varmebånd for at afprøve, om opvarmningen giver anderledes gærsmag - det skulle give mere frugt.

OG: 1068
FG: 1002
ABV: 8,8 %
Farve EBU: 14
IBU: 23

Ingen kommentarer:

Send en kommentar