søndag den 18. oktober 2015

Bryg 21.1 - Hyldeblomst med Hoegaarden vådgær

2015-06-14 Hvede med hyldeblomst

3000 g CM Pilsner (3-5 EBC)
3000 g CM Wheat Blanc (3,5-5 EBC)

30 g Hersbrucker Pellets 6% (60 min)

20 g Citronskaller
100 g Hyldeblomst

WLP-400 (Hoegaarden) gær


For omk. 20 l færdig bryg.

OG: 1056
FG: 1006
ABV:  6,6 %

Skema:
65c: 60 min
72c: 20 min
78c: 1 min
Derefter koge i 60 min

Fermenteret i 84 dage!

2 kommentarer:

  1. Bruger du friske eller tørrede citronskaller og hyldeblomster?

    SvarSlet
  2. Jeg bruger helt friskplukket hyldeblomst fra Amager Fælled, så langt væk fra veje som overhovedet muligt, så jeg brygger kun hyldeblomstøl én gang om året. Det KAN fryses ned, hvis man tørrer det hurtigt først. Benytter også frisk og økologisk appelsin/citron skal.

    SvarSlet